dijous, 14 de juny del 2018

Menú setmanal: del 18 al 24 de juny de 2018

Quan algú té més de 500.000 seguidors a Instagram, és que alguna cosa fa bé.

Not 2 late to craft: Menú setmanal: 18 al 24 de juny

I els vídeos amb les receptes de Tieghan Gerard (@halfbakedharvest) tenen enamorat fins i tot al meu fill, que des de fa un temps me'ls demana més que els de "Sam el bomber". I, si teniu en compte que el seu pare és bomber, doncs és molt dir.

Us asseguro que val molt la pena donar un cop d'ull al seu perfil!

Al menú d'aquesta setmana hi he posat els dos plats de la Tieghan que repetim més: la lasanya de verdures i les gambes saltades.

La lasanya requereix una mica de temps però, com es congela súper bé, n'acostumo a doblar les mides per tenir-ne per 2 o 3 cops.

Pel que fa a les gambes, generalment faig la presentació d'aquesta recepta, però adobant les gambes seguint aquesta altra (més senzilla i més adaptada al nostre gust). Ambdues són de la Tieghan.

Per cert, evidentment, la foto no és de Half baked harvest, sinó d'una de les coques de Sant Joan que vaig publicar fa un parell d'anys aquí!

I aquí teniu el que hem planificat per la setmana vinent:

Menú setmanal: del 18 al 24 de juny de 2018
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Amanida
---

Cigrons amb cloïsses

Amanida de tomàquet, blat de moro i formatge fresc
---

Salmó amb quinoa

Amanida verda

---

Pollastre a la planxa

Empedrat de mongetes
---

Tonyina a la planxa

Bledes i patata

---

Bistec de vedella

Amanida russa

---

Llenguado fregit

Pica-pica
---
Fideuà
Verdura al vapor
---

Lluç arrebossat

Guacamole amb crudités
---

Lasanya de verdures

Sopa de brou
---

Truita de samfaina

Crema de verdures
---

Pop a la gallega

Gambes saltades amb arròs, plàtan mascle i alvocat

Coques de Sant Joan (salades i dolces!!!)


---

 

Moltes gràcies per la visita!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada