Quan algú té més de 500.000 seguidors a Instagram, és que alguna cosa fa bé.
I els vídeos amb les receptes de Tieghan Gerard (@halfbakedharvest) tenen enamorat fins i tot al meu fill, que des de fa un temps me'ls demana més que els de "Sam el bomber". I, si teniu en compte que el seu pare és bomber, doncs és molt dir.
Us asseguro que val molt la pena donar un cop d'ull al seu perfil!
Al menú d'aquesta setmana hi he posat els dos plats de la Tieghan que repetim més: la lasanya de verdures i les gambes saltades.
La lasanya requereix una mica de temps però, com es congela súper bé, n'acostumo a doblar les mides per tenir-ne per 2 o 3 cops.
Pel que fa a les gambes, generalment faig la presentació d'aquesta recepta, però adobant les gambes seguint aquesta altra (més senzilla i més adaptada al nostre gust). Ambdues són de la Tieghan.
Per cert, evidentment, la foto no és de Half baked harvest, sinó d'una de les coques de Sant Joan que vaig publicar fa un parell d'anys aquí!
I aquí teniu el que hem planificat per la setmana vinent:
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida --- Cigrons amb cloïsses | Amanida de tomàquet, blat de moro i formatge fresc ---Salmó amb quinoa | Amanida verda --- Pollastre a la planxa | Empedrat de mongetes --- Tonyina a la planxa | Bledes i patata --- Bistec de vedella | Amanida russa --- Llenguado fregit | Pica-pica --- Fideuà |
Verdura al vapor ---Lluç arrebossat | Guacamole amb crudités --- | Sopa de brou --- Truita de samfaina
| Crema de verdures ---Pop a la gallega | Gambes saltades amb arròs, plàtan mascle i alvocat | Coques de Sant Joan (salades i dolces!!!)
| --- |
Moltes gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada