No sé vosaltres, però jo només puc pensar en les vacances... No me les trec del cap ni quan sóc a la cuina!
Per això al menú d'aquesta setmana aprofito per recuperar una de les receptes que més me les recorden: el pollastre amb llimona i olives que vaig tastar per primer cop a Marràqueix.
És veritat que he catalanitzat una mica la recepta, però, que coi, em continua recordant aquell viatge. I em fa pensar en el que ja tenim a tocar!
No m'entretinc més, aquí teniu el menú que hem planificat per la setmana vinent:
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida
---
Salmó a la planxa amb quinoa |
Amanida verda ---Llenties estofades |
Mongeta verda saltada amb tomàquet ---Costelles i mitjanes de xai |
Amanida de tomàquet
---
Mongetes seques amb xampinyons, gambetes i ou dur
|
Endívies a la planxa ---Supremes de lluç a la papillota (al microones!) |
Amanida russa
--- | Pica-pica --- Canalons |
Bledes i patata ---Truita de tonyina |
Minestra --- Pop a la planxa |
Vichyssoise
---
Seitó
|
Gaspatxo de síndria ---Sèpia a la planxa amb escalivada i braves! | Pizza casolana |
Sopa
----
Truita de carabassó
|
--- |
Moltes gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada