I aquest any em venia de gust de carabassó i ceba.
Per estalviar-me feina, la massa de la base l'he fet amb la panificadora (fent servir la recepta de la base de pizza) i l'únic que us puc dir és que la que veieu a la foto ha desaparegut en un obrir i tancar d'ulls.
Animeu-vos a fer les vostres coques i quedareu com reis i reines aquesta nit, o qualsevol altra!
Per cert, si vosaltres sou dels/de les que preferiu la coca dolça, aquí teniu la recepta de la de xocolata i pinyons que vaig fer l'any passat!
Ingredients (per unes 4 persones):
Per la massa
- 450 g farina
- 300 ml aigua
- 1 cullerada d'oli
- 1 culleradeta de sal
- 2 culleradetes de sucre morè
- 1/2 paquet de llevat de forner fresc (o 1 sencer de llevat liofilitzat)
- 1 carabassó mitjà
- 4 cebes de figueres
- bacó a tires
- salsitxes
- oli, sal
Preparació:
- Per fer la massa, dipositeu tots els ingredients a la cubeta de la panificadora i inicieu el programa d'amassat.
- Mentre es prepara la massa, piqueu les cebes i sofregiu-les en una mica d'oli fins que quedi transparent (ja s'acabarà de daurar al forn).
- Talleu el carabassó a làmines molt primes.
- Quan la massa estigui a punt, estireu-la per formar les coques. Distribuïu a sobre el carabassó i la ceba. Saleu-ho i amaniu-ho amb un rajolí d'oli. Escampeu per sobre el bacó i les salsitxes.
- Enforneu uns 20 minuts a 200ºC i ja la tindreu llesta per servir freda o calenta!
-----
In my hometown, Lleida, we can't imagine a Saint John's eve without a tart full of veggies.
The dough it's the same as pizza, made with the bread-making machine (effortless and so tasty anyway!).
If you have more of a sweet tooth, here you have the one I made for last year's Saint John's eve.
Dough
- 450 g wheat flour
- 300 ml water
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 2 tsp brown sugar
- 12 g fresh yeast
- 1 medium-sized zucchini
- 4 medium-sized onions
- bacon
- sausages
- olive oil, salt
- Place all the ingredients for the dough in your bread-making machine and turn on the kneading program.
- Meanwhile, chop the onions, place in pan with olive oil and cook until translucid.
- Cut the zucchini in thin slices.
- Once the dough is ready, shape two tarts. Place the zucchini slices and the onion on top of the dough. Season with salt and a bit of olive oil. Add the bacon and the sausages.
- Bake for about 20 minutes at 390F/200ºC. It can be served hot from the oven or once cold!
si,si,si,estava boniiiissima pots repetir quant vulguis!!!!!!besitos
ResponEliminasi,si,si,estava boniiiissima pots repetir quant vulguis!!!!!!besitos
ResponElimina