Entre que ho deixem tot per darrera hora i que el meu fill ha canviat tres cops de parer, començava a pensar que demà aniria a l'escola amb un llençol al cap, jajaja!
Però no, els "estris" de dimoni (la disfressa guanyadora) ja estan a punt, així que tinc via lliure per publicar el menú per la setmana vinent.
I aprofitant que sembla que ha començat la primavera abans d'hora, aquesta setmana canviem les llenties estofades per una amanida del mateix llegum amb alvocat i salmó. Ja sigui a temperatura ambient o bé freda, m'encanta.
Però si encara no esteu preparades per deixar anar l'hivern, també us deixo l'enllaç a uns cigrons amb carxofes que també ens agraden molt.
Aquesta és la nostra proposta per aquesta setmana:
Menú setmanal: del 4 al 10 de març de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Verdures a la planxa amb romesco
---
Tonyina a la planxa amb quinoa
|
Amanida de llenties amb salmó fumat |
Amanida d'escalivada i formatge fresc
---
Bistec a la planxa
|
|
Col·liflor gratinada
--- Rap al forn amb patates i ceba |
Guacamole --- Paella de verdures |
Pica-pica
--- Secret ibèric amb escalivada |
Hummus de remolatxa --- Truita de carabassó |
Arròs amb gambes marinades |
Mongeta verda i patata
--- Lluç arrebossat |
Sopa de brou
--- Ous remenats amb xampinyons |
Amanida verda
---
Quiche lorraine
|
--- | Biquinis |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada