Però, per no avorrir-lo, aquesta setmana l'hem fet de remolatxa! Amb uns bastonets de pa o, encara millor, amb uns palets de pastanaga, ens encanta.
A la resta del menú, poques novetats. Insistim amb les gambes al forn amb verdures: a casa les fem amb gambes pelades i congelades d'una mida mitjana-grossa, així que l'única feina és tallar les verdures. Amb la marinada que us proposa la recepta queden molt gustoses i, amb una mica d'arròs blanc al costat, teniu un plat únic d'allò més complet.
Aquí us deixo la nostra proposta:
Menú setmanal: del 18 al 24 de febrer de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Mongeta verda i patata
---
Txurrasco de vedella a la planxa
|
Amanida de tomàquet --- Cigrons amb verdures |
Porros a la planxa
---
Tonyina a la planxa amb patata al caliu
|
Amanida verda
--- Hamburguesa d'au amb escalivada |
---
Peix (bruixa) en salsa verda
|
Amanida variada --- Macarrons |
---
|
Crema de carabassa --- Sèpia a la planxa |
Sopa de verdures --- Truita de samfaina |
|
Crema de fonoll i poma
---
Seitó en tempura
|
Amanida verda
---
Quiche de pollastre i carabassó
|
Sopa de brou
--- Ous remenats amb xampinyons |
Biquinis |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada