Però si un dia anem sobrats de temps i li afegim uns dauets de pera caramelitzada, uns crostonets de pa o uns xampinyons saltats i una mica de sèsam negre, com en la de fonoll d'aquesta setmana; ja ens sembla que sigui un dia de festa.
Una altra recepta que ens agrada és la de les mongetes seques a la marinera. Faig el sofregit de ceba, tomàquet, calamar i cloïsses a l'engròs i el congelo per anar fent servir quan ens convé amb unes mongetes cuites comprades a plaça o a la secció de refrigerats del súper.
Bé, us deixo amb la proposta per aquesta setmana:
Menú setmanal: del 25 de febrer al 3 de març de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida
---
Salmó a la planxa amb arròs blanc
|
Amanida de tomàquet --- Llenties amb verdures |
Bròquil i patata
---
Pit de pollastre a la planxa amb escalivada
|
Endívies a la planxa
--- Pop a la planxa |
|
Pèsols saltats amb pernil --- Xai a la brasa |
Pica-pica
--- Fideus a la cassola |
Minestra --- Truita d'albergínia amb formatge |
Crema de carabassó --- Calamars a l'andalusa |
Mongeta verda estofada amb tomàquet i ou ferrat
|
Hummus amb crudités
---
Musclos al vapor
|
Crema de fonoll i poma amb xampinyons
---
Verat a la planxa
|
--- | Amanida --- Pizza casolana |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada