Són d'un curs de cuina imaginativa que vaig fer a la Casa Elizalde de Barcelona fa una pila d'anys, dels que més he aprofitat de tots els que he fet fins ara!
L'amanida tèbia es fa en un moment i les mongetes seques porten una mica de cansalada i gambes saltades. Si hi teniu interès, deixeu-me un comentari i miro de publicar les receptes els propers dies.
També repetim amb l'estofat de patates i bolets del llibre de la Sílvia Abril i hi sumem un parell de receptes d'aprofitament. Els pebrots del piquillo són una alternativa ràpida als canalons. I les croquetes les vam fer amb les sobres del pollastre de Nadal!
Ah! I vigileu amb l'arròs al forn, que, si mireu la recepta, veureu que no és apte per covards!
Aquesta és la proposta:
Menú setmanal: de l'11 al 17 de febrer de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Bledes i patata
---
Secret a la planxa
|
Amanida d'alvocat i formatge fresc --- Pebrots de piquillo farcits |
Minestra
---
Salmó a la planxa
|
Amanida de tomàquet
--- Mongetes seques mar i muntanya |
Bròquil gratinat
---
|
Amanida verda --- Estofat de patates i bolets |
Pica-pica
---
|
Hummus --- Amanida tèbia de patata i llagostins |
Sopa de peix --- Orada al forn amb pèsols |
Sopa de brou
---
Truita francesa
|
Crema de carabassó
---
Seitó en tempura
|
Verdures amb romesco
---
Croquetes casolanes
|
---
|
Biquinis |
Gràcies per la visita!
quin menú més bo aquesta setmana!!això,això,arròs al forn que a casa davant d'aquest plat tots som molt valents!!jijiji.petonets
ResponElimina