dijous, 21 de novembre del 2013

CAL Manteta Vasarely #16 / CAL Vasarely blanket #16

Definitivament... això és una "catacombe"! :P

A aquestes alçades del CAL ja hauria de tenir tots els rombes units i hauria d'estar teixint la vora de la manta... però, com podeu veure, amb prou feines n'he cosit la meitat...


És el problema que tinc... sempre em planifico fer moltes més coses del que és viable fer en el temps lliure que tinc... a vosaltres no us passa??

Bé, la qüestió és que si vull acabar la manteta en el termini previst (el proper 21 de desembre!), més val que m'hi posi seriosament!!

Apa, vaig a veure com ho porten la resta de companyes! Gràcies per la visita!!

-----
Definetely... that's a disaster!! LOL

By now I should have joined all my diamonds and I should have started to crochet the edge of my blanket... but, as you can see, I've scarcely sewn together half of the diamonds...

That's my problem... I always plan to make more projects than I can really fulfill in the freetime I have available... Does it happen to you too??

Well, the point is that, if I want to finish the blanket by the due time (December, 21st), I'd better start working harder on it!!!


Ok, I'll go to have a look at how are the CAL colleagues doing! Thanks for your visit!

6 comentaris:

  1. Don't give up, keep going and you'll finish your Vasarely blanket in time!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Per fi trobo algú amb qui entendre'm que estigui fent la Vasarely blanket! Perquè està vist que amb l'anglès i el patró no en tinc suficient... Veuràs, sóc principiant amb el ganxet, però estic enamoradíssima d'aquesta manteta i "necessito" fer-la pel meu nen petit. El cas és que estic practicant i practicant els rombes i no hi ha manera. Pel que veig a les fotos teves i d'altres projectes, les puntes de la volta 18 queden aliniades, quedant un rombe perfecte. Doncs a mí em no em queden així, em queda una punta a cada volta! Si us plau, ja tinc el link del patró, però em podries resumir aquest punt conflictiu? Mil gràcies per endavant, Bea.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bea!!! Disculpa el retard en contestar...
      Si he entés bé la teva consulta, és normal que vegis un cert "desalineament" en les "cantonades" del mig dels rombes, perquè es corresponen al darrer augment i a la primera disminució, que es fan en voltes diferents. Un cop els uneixes tot queda molt dissimulat.
      Espero haver-te ajudat i gràcies per passar-te per aquí!!

      Elimina
    2. Hola! Sí sí, era precisament això al que em referia! En faré una quants rombes de prova i per veure com se'm dóna, potser faig abans un coixí, que és més petit. Moltes gràcies per la teva resposta!!!!!

      Elimina
  3. Hola novament! Doncs gairebé tinc totes les peces fetes! Però no he cosit ni una encara :/
    Veig q les vas cosir amb fil normal, què tal? Jo tenia pensat cosir-les amb el mateix fil q les peces, tu què m'aconsellaries?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bea!! Les vaig cosir amb fil normal perquè així ho aconsellava el patró original, però la veritat és que crec que et quedarà més fort amb el mateix fil que els rombes... Jo ja n'he hagut de repassar uns quants perquè el fil de cosir s'escapa...
      Ànims que ja et falta poc!!!!

      Elimina