dimecres, 16 de gener del 2019

Menú setmanal: del 21 al 27 de gener de 2019

Els ous m'agraden de totes les maneres, però he de reconèixer que quan em plantejo fer truita de verdures de seguida se m'acaben les idees: o carabassó o samfaina, punt.
Not 2 late to craft: Menú setmanal 4a setmana gener / Menú semanal 4a semana enero

Així que aquesta setmana em vaig llençar de cap a buscar una truita diferent. La que teniu al menú em va sorprendre de seguida: albergínia i formatge?
Doncs ens ha encantat a tots (i no se'm va enganxar gens a la paella, tot i el formatge), així que repetirem segur!
Un altre que també repetirem és el bacallà amb bolets de la foto. Només heu d'enfarinar els lloms de bacallà, fregir-los fins que estiguin lleugerament daurats i reservar-los. Després, sofregiu una ceba i, quan estigui transparent, afegiu els bolets que tingueu més a mà (en el nostre cas van ser camagrocs i rossinyols que tenia al congelador). Quan s'hagin begut pràcticament tota l'aigua, torneu a posar el bacallà 2 minuts, i ja podeu servir!
I us torno a enllaçar la recepta de la quiche, tot i que aquesta setmana no la vam fer així, sinó amb les verdures que ens havien anat quedant a la nevera durant la setmana. Boníssima!
Aquesta és la proposta per la setmana vinent:
Menú setmanal: del 21 al 27 de gener de 2019
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Amanida verda
---
Llenties estofades amb verdures i arròs

Bròquil al vapor
---
Pollastre a la planxa amb escalivada

Espàrrecs verds a la planxa
---
Salmó a la planxa amb quinoa

Amanida
---
Cigrons amb espinacs
Mongeta verda i patata
---
Bistec de vedella a la planxa

Amanida d'endívies
---
Arròs mar i muntanya

Pica-pica
---
Macarrons gratinats

Sopa de brou
---


Vichyssoise
---
Seitó a l'andalusa

Crema de carabassa
---
Pop a la planxa
Albergínia en tempura
---
Bacallà amb bolets
Amanida de tomàquet, mozzarella i blat de moro
---
---
Ous remenats amb xampinyons i gambes

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada