Els ous m'agraden de totes les maneres, però he de reconèixer que quan em plantejo fer truita de verdures de seguida se m'acaben les idees: o carabassó o samfaina, punt.
Així que aquesta setmana em vaig llençar de cap a buscar una truita diferent. La que teniu al menú em va sorprendre de seguida: albergínia i formatge?
Un altre que també repetirem és el bacallà amb bolets de la foto. Només heu d'enfarinar els lloms de bacallà, fregir-los fins que estiguin lleugerament daurats i reservar-los. Després, sofregiu una ceba i, quan estigui transparent, afegiu els bolets que tingueu més a mà (en el nostre cas van ser camagrocs i rossinyols que tenia al congelador). Quan s'hagin begut pràcticament tota l'aigua, torneu a posar el bacallà 2 minuts, i ja podeu servir!
I us torno a enllaçar la recepta de la quiche, tot i que aquesta setmana no la vam fer així, sinó amb les verdures que ens havien anat quedant a la nevera durant la setmana. Boníssima!
Aquesta és la proposta per la setmana vinent:
Menú setmanal: del 21 al 27 de gener de 2019
Dilluns
|
Dimarts
|
Dimecres
|
Dijous
|
Divendres
|
Dissabte
|
Diumenge
|
Amanida verda
---
Llenties estofades amb verdures i arròs
|
Bròquil al vapor
---
Pollastre a la planxa amb escalivada
|
Espàrrecs verds a la planxa
---
Salmó a la planxa amb quinoa
|
Amanida
---
Cigrons amb espinacs
|
Mongeta verda i patata
---
Bistec de vedella a la planxa
|
Amanida d'endívies
---
Arròs mar i muntanya
|
Pica-pica
---
Macarrons gratinats
|
Sopa de brou
---
|
Vichyssoise
---
Seitó a l'andalusa
|
Crema de carabassa
---
Pop a la planxa
|
Albergínia en tempura
---
Bacallà amb bolets
|
Amanida de tomàquet, mozzarella i blat de moro
---
|
---
|
Ous remenats amb xampinyons i gambes
|
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada