dijous, 27 de desembre del 2018

Menú setmanal: del 31 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019

Fase 1 de les festes superada, anem per la segona ronda!


Pel menú de la setmana vinent us deixo destacades les receptes d'arròs al forn, recepta típica de València,
d'on és el meu pare; unes mongetes seques que, tot i que us les poso per divendres, podrien ser perfectament un plat de festa; i l'hummus de carabassó de Laura García.

I també un altre plat del llibre de receptes de la Sílvia Abril, Com a mi m'agrada, l'estofat de verdures d'arrel i bolets. I us he de dir que aquest ens ha sorprès, per bé. De fet, ja l'hem repetit un parell de vegades darrerament, així que el tornareu a veure en futurs menús.

Aquí teniu el que us proposo per la setmana vinent:

Menú setmanal: del 31 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Mongeta verda i patata
---
Salmó a la planxa
Pica-pica
---
Arròs al forn
Crema de carabassa i moniato
---
Cigrons amb verdures

Amanida verda
---
Conill a la planxa
Estofat de verdures d'arrel i bolets
---
Secret a la planxa amb escalivada
Pica-pica de marisc

Truita de pernil dolç amb tomàquet
Espinacs a la catalana
---
Lluç a la planxa
Minestra
---
Seitó
Provolone amb torradetes
---
Truita de samfaina
---
Pizza casolana

Que tingueu molt bon any nou i gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada