A la que comença a refrescar, a casa nostra el forn no para. Cuinant al forn embruto menys i aconsegueixo plats gustosos amb menys greixos, així que també mengem més sa.
Imatge de: The Mediterranean Dish / Picture by The Mediterranean DishAl menú d'aquesta setmana hi trobareu tres o quatre plats que han passat pel forn. El que més ens ha agradat són les verdures i gambes al forn de The Mediterranean Dish. No dóna més feina que el que tardareu a tallar les verdures, i la marinada ens ha agradat molt.
També us enllaço un parell de receptes més, molt semblants a les que preparem a casa: la quiche i els cigrons amb verdures (els faig sense l'allioli negat).
Per acabar, us aviso que les mandonguilles amb pèsols les veureu més cops les properes setmanes, perquè en vaig fer, de cop, més de 2 kg! Si... aquí potser m'he passat amb el tema del batch cooking... Per guanyar temps, vaig comprar les mandonguilles ja fetes, les vaig sofregir una mica, i les vaig acabar de cuinar dins una salsa de tomàquet com la d'aquesta bolonyesa de Pasta per catalans.
Aquí teniu el menú:
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida verda
---
|
Bledes i patata --- Tonyina a la planxa |
Amanida d'alvocat
---
Llenties amb arròs
|
Crema de verdures --- Llonza de porc a la planxa amb escalivada |
Minestra
---
Llenguado a l'andalusa
|
Bròquil al vapor
---
Lluç al forn amb patates
|
Pica-pica
---
Mandonguilles amb tomàquet i pèsols
|
Verdures i gambes al forn | Verdures a la planxa amb romesco --- Sèpia a la planxa |
Tempura de carabassó, pastanaga i ceba
---
Gallineta a la planxa
|
Amanida caprese
---
|
Sopa de brou --- Truita de pernil dolç |
---
|
Ous ferrats |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada