Sóc l'única que ja està pensant en les vacances d'estiu??? Ainss...
En aquest menú repetim amb la tonyina amb tomàquet (crec que no tornaré a menjar-la a la planxa mai! jajaja!), les mongetes a la marinera i els sandvitxos de xampinyons, ceba i formatge (d'acord, donen una mica més de feina que els tradicionals de pernil dolç i formatge, però s'ho mereixen... estan boníssims!!).
Els cigrons amb col kale i espàrrecs verds són una invenció d'aprofitament. La col la vam plantar al nostre mini-hort aquest hivern i, com no li ha tocat gaire el sol, doncs no era prou gran com per fer-ne un plat complet. Els espàrrecs ens van sobrar de la setmana anterior. I les trompetes ens esperaven al congelador des de la tardor! Als cigrons només cal que els feu un sofregit amb les verdures que tingueu més a mà i els afegiu el bolet que us agradi més i us quedaran espectaculars.
Aquí teniu la proposta de menú per aquesta setmana:
Menú setmanal: del 29 d'abril al 5 de maig de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida d'alvocat
---
Cigrons amb kale, espàrrecs verds i trompetes de la mort
|
Bledes i patata --- Salmó a la planxa | Mongeta verda i patata --- Daus de tonyina amb tomàquet | Amanida d'alvocat --- Bacallà fresc al forn | Escalivada --- Secret ibèric amb patata al caliu | ||
Sopa de brou --- Truita de pernil dolç | Amanida de tomàquet, formatge fresc i blat de moro --- Bruixa a l'andalusa |
Guacamole
Musclos al vapor --- Pop a la planxa |
Crema de carabassó
--- Truita de patata i ceba |
Hummus
--- Fajitas de pollastre |
--- | Sandvitxos de xampinyons, ceba i formatge |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada