dissabte, 27 d’abril del 2019

Menú setmanal: del 29 d'abril al 5 de maig de 2019

Després dels dies de festa de Setmana Santa ens ha costat una miiiiiqueta tornar a la rutina. Tant que gairebé m'oblido de publicar menú aquesta setmana!

Not 2 late to craft: Menú setmanal 1a setmana Maig


Sóc l'única que ja està pensant en les vacances d'estiu??? Ainss...

En aquest menú repetim amb la tonyina amb tomàquet (crec que no tornaré a menjar-la a la planxa mai! jajaja!), les mongetes a la marinera i els sandvitxos de xampinyons, ceba i formatge (d'acord, donen una mica més de feina que els tradicionals de pernil dolç i formatge, però s'ho mereixen... estan boníssims!!).

Els cigrons amb col kale i espàrrecs verds són una invenció d'aprofitament. La col la vam plantar al nostre mini-hort aquest hivern i, com no li ha tocat gaire el sol, doncs no era prou gran com per fer-ne un plat complet. Els espàrrecs ens van sobrar de la setmana anterior. I les trompetes ens esperaven al congelador des de la tardor! Als cigrons només cal que els feu un sofregit amb les verdures que tingueu més a mà i els afegiu el bolet que us agradi més i us quedaran espectaculars.

Aquí teniu la proposta de menú per aquesta setmana:

Menú setmanal: del 29 d'abril al 5 de maig de 2019
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Amanida d'alvocat
---
Cigrons amb kale, espàrrecs verds i trompetes de la mort
Bledes i patata
---
Salmó a la planxa
Mongeta verda i patata
---
Daus de tonyina amb tomàquet
Endívies a la planxa
---
Fideus a la cassola
Amanida d'alvocat
---
Bacallà fresc al forn
Escalivada
---
Secret ibèric amb patata al caliu
Sopa de brou
---
Truita de pernil dolç
Amanida de tomàquet, formatge fresc i blat de moro
---
Bruixa a l'andalusa
Guacamole
Musclos al vapor
---
Pop a la planxa
Crema de carabassó
---
Truita de patata i ceba
Hummus
---
Fajitas de pollastre
---
Sandvitxos de xampinyons, ceba i formatge

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada