Però també hi ha alguna estrena.
Com els fideus saltats amb verdures a l'estil wok, que ens han agradat molt a tots, inclòs el nostre fill.
Jo els vaig fer amb fideus de fajol (trigo sarraceno) i pastanaga, carabassó, ceba i un pebrot verd; però estic segura que amb qualsevol verdura quedaran fantàstics. I els vaig assaonar amb un rajolí de salsa de soja i un altre de salsa tonkatsu (que si no en teniu, no és imprescindible).
Aquí us deixo la resta del menú per la setmana vinent:
Menú setmanal: del 8 al 14 d'abril de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida caprese
---
Empedrat de cigrons
| Escalivada amb burrata --- Tonyina a la planxa |
Amanida verda
--- Mongetes amb la marinera | Bròquil gratinat --- Bistec de vedella a la planxa |
Amanida d'alvocat
--- Lluç al forn amb ceba i patates | Amanida --- Paella | --- |
Sopa de brou i verdures --- Llom a la planxa | Saltat de fideus i verdures al wok --- Calamars amb l'andalusa |
|
| Fajitas de pollastre | Torrades amb alvocat i ou a la planxa |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada