divendres, 5 d’abril del 2019

Menú semanal: del 8 al 14 d'abril de 2019

Pel menú d'aquesta setmana us torno al proposar un parell de clàssics de casa nostra com els bunyols de bacallà o les gambes marinades de Half baked harvest.

Not 2 late to craft: menú setmanal 2a setmana abril / menú semanal 2a semana abril

Però també hi ha alguna estrena.
Com els fideus saltats amb verdures a l'estil wok, que ens han agradat molt a tots, inclòs el nostre fill.
Jo els vaig fer amb fideus de fajol (trigo sarraceno) i pastanaga, carabassó, ceba i un pebrot verd; però estic segura que amb qualsevol verdura quedaran fantàstics. I els vaig assaonar amb un rajolí de salsa de soja i un altre de salsa tonkatsu (que si no en teniu, no és imprescindible).

Aquí us deixo la resta del menú per la setmana vinent:

Menú setmanal: del 8 al 14 d'abril de 2019
DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
Amanida caprese
---
Empedrat de cigrons
Escalivada amb burrata
---
Tonyina a la planxa
Amanida verda
---
Mongetes amb la marinera
Bròquil gratinat
---
Bistec de vedella a la planxa
Amanida d'alvocat
---
Lluç al forn amb ceba i patates
Amanida
---
Paella
---
Sopa de brou i verdures
---
Llom a la planxa 
Saltat de fideus i verdures al wok
---
Calamars amb l'andalusa
Crema de xampinyons
----
Truita d'albergínia i formatge
Pèsols estofats amb tomàquet
---
Bunyols de bacallà
Hummus amb pastanaga
---
Gambes marinades amb arròs blanc
Fajitas de pollastre
Torrades amb alvocat i ou a la planxa

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada