diumenge, 13 de setembre del 2015

Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart

Hi havia un temps en què no m'agradaven les figues... bé, ni les figues, ni la carn poc feta, ni els peus de porc, ni el marisc, ni el tomàquet, ni moltíssimes altres coses. Un temps en què menjava com un pardalet. Un temps mooolt llunyà!!! jajajaja!

Not 2 late to craft: Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart

Ara espero amb unes ganes boges que arribi la temporada de figues. Per menjar-les amb l'amanida, amb pernil o amb receptes com aquesta...

... si és que se li pot arribar a dir recepta, de tan senzilla com és!

Aprofiteu per provar-la abans que s'acabin les figues. Us encantarà!

Ingredients:

  • 1/2 làmina de pasta de full
  • 4 figues
  • 1 ceba grossa
  • Formatge camembert
  • Crema de vinagre balsàmic
  • Sal i oli d'oliva verge
Not 2 late to craft: Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart

Preparació:

  1. Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una paella i feu coure a foc mitjà la ceba tallada en juliana, fins que estigui transparent. Poseu al punt de sal.
  2. Esteneu la làmina de pasta de full i punxeu el centre per tal què no pugi en enfornar-lo.
  3. Disposeu la ceba cuita sobre el centre de la pasta de full.
  4. A sobre, disposeu les figues pelades i tallades en rodanxes d'un mig centímetre.
  5. Poseu uns talls de formatge camembert sobre les figues i enforneu la coca a 200ºC durant uns 15' (fins que es dauri la pasta de full).
  6. Serviu la coca decorada amb un rajolí de crema de vinagre balsàmic.

Gràcies per la visita!

Not 2 late to craft: Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart

-----

There was a time when I didn't eat figs... Well I didn't eat figs, or tomatoes, or seafood, or rare meat, or many, many other things. There was a time when I ate like a bird. A so looong ago past time! LOL!

Not 2 late to craft: Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart

But now I eagerly wait for the first figs. We do eat figs in our salads, with prosciutto or in recipes like this one...

...provided that I could name this extremely easy preparation "recipe"!

Take the chance to try it before fig season it's over. You'll love it!

Ingredients:

  • 1/2 sheet puff pastry
  • 4 figs
  • 1 onion (big)
  • Camembert cheese
  • Balsamic vinegar syrup
  • Salt and olive oil
Not 2 late to craft: Coca de figues i camembert / Fig and camembert tart
Instructions:
  1. Slice the onion and place it in a pan with olive oil at medium heat. Cook until translucent. Salt.
  2. Pinch the center of the puff pastry sheet.
  3. Place the onions over the center of the puff pastry sheet.
  4. Peel the figs, slice them and place them over the onion.
  5. Add some slices of camembert cheese and bake at 390 F for 15 minutes.
  6. Serve with a bit of balsamic vinegar syrup as decoration.

Thanks for your visit!

 

 

 

 

 

 

1 comentari: