dissabte, 31 d’agost del 2013

Reciclant amb washi tape / Recycling with washi tape

Avui una manualitat súper senzilla i ràpida. Ja fa temps que buscava una manera de tenir a mà els retoladors que faig servir per a la pissarra de la cuina... no sé què és pitjor si veure'ls voltar per sobre el marbre o haver de remenar els calaixos cada cop que necessites anotar alguna cosa! :(

Bé, la qüestió és que l'altre dia estava a punt de llençar a les escombreries un potet de llauna d'aquests dels aperitius (cacauets...) i se'm va acudir que li podiem donar una segona oportunitat. Total, que l'hi vaig treure l'etiqueta, el vaig netejar, el vaig decorar amb washi tape i l'hi vaig enganxar un iman per poder tenir els retoladors a la porta de la nevera o a la mateixa pissarra (que és magnètica!).

Aquí teniu unes fotos del pas a pas...

...i de com queda a la cuina!

Què us sembla??

-----

Today a super easy and fast craft. Days ago I was wondering how to keep handy the pens I use for the kitchen's whiteboard... I don't know what's worse: to have them wandering on top of the kitchen counter or to have to search for them on the bottom of every kitchen drawer every time you need to note something! :(

The point is, last week I was going to throw to the bin a little can that formerly had contained peanuts... when I thought that it deserved a second chance. So I removed the label, washed the can, decorated it with washi tape and glued a little magnet to it, so it could stand on the fridge's door!

Here you have some step by step pictures...

...and here in its place in the kitchen!

Do you like it?

 

4 comentaris:

  1. T'ha quedat preciós!!! El que m'ha agradat molt és veure una nevera tan... tan... com dir-ho... sense cap enganxina, dibuix, pintades... A la meva ja no li pots posar ni el potet del cacahuets!!!

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja!!! És que a casa hi tens un artista!!!

      Elimina
    2. Que bona la Fina :-) :-) :-) si a la Raquel ja l hi arribara ja!!! Com sempre dire: jo tb en vull un !!!

      Elimina
    3. Això, això, rieu de mi ara que podeu!! ;)

      Elimina