Però és que ja no sé en quin dia visc i vaig oblidar completament que tenia un “forat” pendent a la llista anual de menús per aquesta mateixa setmana.
Així que tard, però publicat queda.
Vosaltres feu-lo servir per a la setmana vinent o per l’altra o quan vulgueu, si us sembla bé, jo no li diré a ningú! Jeje!
Permeteu-me que us convidi a fer el caldo verde. Una crema de patata i col verda (nosaltres fem servir Kale) que vam descobrir les darreres vacances a Portugal i que hem repetit sense parar els darrers mesos.
Això, i el Pulled pork que he adaptat d’aquesta recepta de Half baked harvest (només heu de canviar els pits de pollastre per un tros de carn magra del coll), i que amb l’olla de cocció lenta es fa pràcticament sol! Només cal que hi afegiu uns panets de Viena o una mica de pa de coca i tindreu uns entrepans espectaculars.
Els peus de porc en salsa també els fem a l’olla de cocció lenta (us garanteixo que la tinc més que amortitzada!).
Dilluns
|
Dimarts
|
Dimecres
|
Dijous
|
Divendres
|
Dissabte
|
Diumenge
|
Amanida de tomàquet
|
Amanida
|
Mongeta i patata
|
Endívies a la planxa
|
Minestra
|
Pica-pica
|
|
Fideus a la cassola
|
Lluç arrebossat
|
Tonyina amb tomàquet
|
Peix al forn
|
Paella peix
|
||
Pa amb tomàquet
|
Sopa de brou
|
Crema de carabassa
|
Guacamole
|
|||
Truita de carxofa
|
Ous al plat amb samfaina
|
Seitó andalusa
|
Wok de fideus amb verdures i gambes
|
Pizza casolana
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada