divendres, 17 de gener del 2020

Menú setmanal: del 13 al 19 de gener

Si, ho sé... aquest menú arriba una setmana tard...
Però és que ja no sé en quin dia visc i vaig oblidar completament que tenia un “forat” pendent a la llista anual de menús per aquesta mateixa setmana.
Així que tard, però publicat queda.
Vosaltres feu-lo servir per a la setmana vinent o per l’altra o quan vulgueu, si us sembla bé, jo no li diré a ningú! Jeje!

Not 2 late to craft: Menú 3a setmana gener / Menú 3a semana enero / Free weekly meal plan




Permeteu-me que us convidi a fer el caldo verde. Una crema de patata i col verda (nosaltres fem servir Kale) que vam descobrir les darreres vacances a Portugal i que hem repetit sense parar els darrers mesos.

Això, i el Pulled pork que he adaptat d’aquesta recepta de Half baked harvest (només heu de canviar els pits de pollastre per un tros de carn magra del coll), i que amb l’olla de cocció lenta es fa pràcticament sol! Només cal que hi afegiu uns panets de Viena o una mica de pa de coca i tindreu uns entrepans espectaculars.

Els peus de porc en salsa també els fem a l’olla de cocció lenta (us garanteixo que la tinc més que amortitzada!).

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Amanida de tomàquet
Amanida
Mongeta i patata
Endívies a la planxa
Minestra
Pica-pica
Fideus a la cassola
Lluç arrebossat
Tonyina amb tomàquet
Peix al forn
Paella peix
Pa amb tomàquet
Sopa de brou
Crema de carabassa



Guacamole
Truita de carxofa
Ous al plat amb samfaina
Seitó andalusa
Wok de fideus amb verdures i gambes
Pizza casolana



Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada