dijous, 28 de novembre del 2019

Menú setmanal: del 2 al 8 de desembre

I la setmana vinent hi ha un altre “forat” al calendari de menús setmanals, així que avui us en porto un de nou per omplir-lo.

Not 2 late to craft: menú setmanal / weekly meal plan / menú semanal


Aquest porta dues receptes noves per nosaltres, les llenties amb kale i la costella de porc a la sidra.
No és que les llenties no ens hagin agradat, però és que les costelles estaven espectaculars!
Les vaig fer amb l’olla de cocció lenta que us comentava en el darrer menú i es desfeien literalment. No és sorprenent, les receptes de Half Baked Harvest no em fallen mai.

Aquí us deixo la nostra proposta:

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Endívies a la planxa
Amanida
Crema verdures
Amanida d’alvocat i tomàquet
Amanida verda
Tempura de verdures
Pica-pica
Llobarro al forn amb patata
Cigrons amb verdures
Lluç arrebossat
Arròs amb verdures
Filet de bacallà al forn
Cabrit arrebossat
Favetes saltades amb pernil
Guacamole amb crudités
Mongetes verdes estofades amb
Crema verdures
Sopa de brou
—-
Pésols i patata
Ous a la planxa
gambes i ous remenats
Salmó a la planxa
Truita de patata i carabassó

Truita de formatge


Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada