Aquest porta dues receptes noves per nosaltres, les llenties amb kale i la costella de porc a la sidra.
No és que les llenties no ens hagin agradat, però és que les costelles estaven espectaculars!
Les vaig fer amb l’olla de cocció lenta que us comentava en el darrer menú i es desfeien literalment. No és sorprenent, les receptes de Half Baked Harvest no em fallen mai.
Aquí us deixo la nostra proposta:
Dilluns
|
Dimarts
|
Dimecres
|
Dijous
|
Divendres
|
Dissabte
|
Diumenge
|
Endívies a la planxa
|
Amanida
|
Crema verdures
|
Amanida d’alvocat i tomàquet
|
Amanida verda
|
Tempura de verdures
|
Pica-pica
|
Llobarro al forn amb patata
|
Cigrons amb verdures
|
Lluç arrebossat
|
Arròs amb verdures
|
Filet de bacallà al forn
|
Cabrit arrebossat
|
|
Favetes saltades amb pernil
|
Guacamole amb crudités
|
Mongetes verdes estofades amb
|
Crema verdures
|
Sopa de brou
|
—-
|
Pésols i patata
|
Ous a la planxa
|
gambes i ous remenats
|
Salmó a la planxa
|
Truita de patata i carabassó
|
|
Truita de formatge
|
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada