Ja sé que queda lleig que ho digui jo, però què coi, em va quedar boníssim.
La sopa de meló l’hem fet uns quants cops aquest estiu, seguint, més o menys, la recepta de la Sílvia Abril: meló, llet de coco i un polsim de curri (nosaltres ben poc, perquè no ens entusiasma), tot a la batedora i llest per servir.
Els espaguetis de carabassó els podeu fer al vapor o escaldats en aigua bullent un momentet de res, i acompanyar-los de salsa pesto.
I la cassola de patates i gambots, segur que la repetirem.
Menú setmanal: del 9 al 15 de setembre
Dilluns
|
Dimarts
|
Dimecres
|
Dijous
|
Divendres
|
Dissabte
|
Diumenge
|
Provolone
|
Arròs blanc
|
Amanida d’endívies i salmó fumat
|
Amanida de mongeta verda i formatge de cabra
|
Amanida verda
|
—
|
Pica-pica
|
Empedrat de cigrons i bacallà
|
Tonyina amb tomàquet
|
Arròs negre
|
Broquetes de botifarres variades a la planxa amb seques
|
—
|
Carn a la brasa i escalivada
|
|
Vichyssoise
|
Sopa de meló estil Thai
|
Sopa de brou
|
Guacamole amb crudités
|
Espàrrecs amb romesco
|
Amanida
|
|
Sèpia a la planxa
|
Espaguetis de carabassó amb tomàquet cirera i ou poché
|
Ous remenats amb bolets
|
Seitó a l’andalusa
|
Pizza casolana
|
Truita de patata
|
Croquetes
|
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada