Als llegums en conserva hi recorro poc, perquè generalment no m'agrada la textura que tenen (sobretot les llenties i mongetes...).
Per sort, ben a prop de casa tenim una botiga de menjars preparats que té un bon assortit de llegums cuits. Al mercat també en trobo a facilitat.
Però si no teniu cap de les dues opcions a prop, ja hi ha molts supermercats que tenen llegums cuits a l'àrea de refrigerats. Pel meu gust, molt millors que els tradicionals en conserva.
I aquí és on vaig comprar les llenties per l'amanida amb salmó i vinagreta de mostassa. D'aquesta manera la vaig tenir enllestida en 10 minuts!
La recepta d'espagueti amb salsa de pebrots del piquillo també val molt la pena. La que fem a casa no és exactament la que us enllaço, però s'hi assembla molt (bàsicament només canvio el vi blanc per vinagre de Mòdena).
I no deixeu de provar els ous durs. Només heu de fer un sofregit de ceba i xampinyons, afegir-hi els rovells dels ous durs i una mica de beixamel. Farciu els ous amb aquesta mescla, cobriu amb més beixamel i gratineu al forn!
Ja em direu!
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida amb alvocat i formatge fresc
---
Ous durs farcits de xampinyons i gratinats amb beixamel
|
Amanida verda
---
| Cigrons amb espinacs, bacallà i gambes |
Mongeta verda i patata
---
Tonyina a la planxa
|
Pica-pica
---
Arròs de peix
|
Humus
---
Salsitxes de porc amb samfaina
|
|
Verdures al vapor
---
Lluç a la romana
|
Fajitas de
pollastre |
Minestra
--- Gallineta (escórpora) a la planxa |
Vichyssoise
---
Hamburguesa de vedella
|
---
|
Pizza casolana de verdures i formatge
|
Amanida
--- Truita de patata |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada