Així tinc opció de tastar les receptes abans d'ensenyar-vos el menú i dir-vos si les que afegim noves han tingut èxit o no.
I la setmana passada vam tenir una mica de tot.
Buscant noves receptes per menjar llegums a l'estiu, fa uns dies vaig trobar aquesta amanida de llenties amb poma. L'hem provat una mica a la desesperada (això d'afegir poma a les llenties no ho veia gaire clar) i resulta que ens ha agradat força!
Però també trobareu al menú un farcell d'espinacs o spanakopita de Half baked harvest. I us aviso que aquest només em va agradar a mi. El meu fill ho va veure tan verd que no ho va voler ni tastar, i el meu home s'ho va menjar perquè és d'allò més agraït, però per la cara em sembla molt que no cal que hi torni... Ejem! =)
Ah, i tornem a repetir els bunyols de bacallà, que ens agraden a tots!
Aquí us deixo el menú:
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Endívies a la planxa
---Salmó |
Amanida russa
---Hamburguesa de pollastre |
Amanida caprese
---
Cigrons amb carxofes
|
Amanida verda
---
Corder a la rostidora (a falta de barcaboa!) amb patata al caliu
|
Verdures a la planxa amb rosmesco
---
Lluç amb pèsols i salsa verda
|
Pica-pica --- Caldereta de marisc i patates | |
Vichyssoise
---
Sèpia planxa amb escalivada
|
Farcell d'espinacs --- Ours durs farcits amb tonyina |
Bledes
---
|
Sopa de brou
---
Ous remenats amb gambes i alls tendres
| Pizza casolana de verdures |
---
| Crema de carabassó ---- Truita de pernil dolç |
Gràcies per la visita!
Hola! He fet els bunyols i quin èxit! Els ha encantat a tota la família!Moltes gràcies pels menús que penges cada setmana. M'ajuda molt a elaborar els menús per fer al meu fill...;)
ResponEliminaOstres, me n'alegro molt!!! A casa també triomfen.
EliminaUn petonàs!!