dijous, 21 de febrer del 2019

Menú setmanal: del 25 de febrer al 3 de març de 2019

Ainss les cremes de verdures... A casa ens agraden totes, per senzilles que siguin.

Però si un dia anem sobrats de temps i li afegim uns dauets de pera caramelitzada, uns crostonets de pa o uns xampinyons saltats i una mica de sèsam negre, com en la de fonoll d'aquesta setmana; ja ens sembla que sigui un dia de festa.

Not 2 late to craft: Menú setmanal 4a setmana febrer / Menú semanal 4a semana febrero



Una altra recepta que ens agrada és la de les mongetes seques a la marinera. Faig el sofregit de ceba, tomàquet, calamar i cloïsses a l'engròs i el congelo per anar fent servir quan ens convé amb unes mongetes cuites comprades a plaça o a la secció de refrigerats del súper.

Bé, us deixo amb la proposta per aquesta setmana:

Menú setmanal: del 25 de febrer al 3 de març de 2019
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Amanida
---
Salmó a la planxa amb arròs blanc
Amanida de tomàquet
---
Llenties amb verdures
Bròquil i patata
---
Pit de pollastre a la planxa amb escalivada
Endívies a la planxa
---
Pop a la planxa
Pèsols saltats amb pernil
---
Xai a la brasa
Pica-pica
---
Fideus a la cassola
Minestra
---
Truita d'albergínia amb formatge
Crema de carabassó
---
Calamars a l'andalusa
Mongeta verda estofada amb tomàquet i ou ferrat
Hummus amb crudités
---
Musclos al vapor
Crema de fonoll i poma amb xampinyons
---
Verat a la planxa
---
Amanida
---
Pizza casolana

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada