dijous, 14 de febrer del 2019

Menú setmanal: del 18 al 24 de febrer

Hummus? Un altre cop?? Doncs si, un altre cop. A casa nostra li hem agafat una afició que és "cosa seria".


Però, per no avorrir-lo, aquesta setmana l'hem fet de remolatxa! Amb uns bastonets de pa o, encara millor, amb uns palets de pastanaga, ens encanta.

A la resta del menú, poques novetats. Insistim amb les gambes al forn amb verdures: a casa les fem amb gambes pelades i congelades d'una mida mitjana-grossa, així que l'única feina és tallar les verdures. Amb la marinada que us proposa la recepta queden molt gustoses i, amb una mica d'arròs blanc al costat, teniu un plat únic d'allò més complet.

Aquí us deixo la nostra proposta:

Menú setmanal: del 18 al 24 de febrer de 2019
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Mongeta verda i patata
---
Txurrasco de vedella a la planxa
Amanida de tomàquet
---
Cigrons amb verdures
Porros a la planxa
---
Tonyina a la planxa amb patata al caliu

Amanida verda
---
Hamburguesa d'au amb escalivada
---
Peix (bruixa) en salsa verda
Amanida variada
---
Macarrons
---
Crema de carabassa
---
Sèpia a la planxa
Sopa de verdures
---
Truita de samfaina
Crema de fonoll i poma
---
Seitó en tempura
Amanida verda
---
Quiche de pollastre i carabassó
Sopa de brou
---
Ous remenats amb xampinyons
Biquinis

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada