divendres, 12 d’octubre del 2018

Menú setmanal: del 15 al 21 d'octubre

Una de les coses que em frenava a l'hora de posar llegums als menús setmanals és l'estona que necessiten de cocció i, sobretot, de remull previ (sembla que sóc incapaç de recordar que els cigrons i les mongetes seques s'han de remullar!!).

Not 2 late to craft: Menú setmanal: del 15 al 21 d'octubre de 2018 / Menú semanal 3a semana de octubre


Als llegums en conserva hi recorro poc, perquè generalment no m'agrada la textura que tenen (sobretot les llenties i mongetes...).

Per sort, ben a prop de casa tenim una botiga de menjars preparats que té un bon assortit de llegums cuits. Al mercat també en trobo a facilitat.
Però si no teniu cap de les dues opcions a prop, ja hi ha molts supermercats que tenen llegums cuits a l'àrea de refrigerats. Pel meu gust, molt millors que els tradicionals en conserva.
I aquí és on vaig comprar les llenties per l'amanida amb salmó i vinagreta de mostassa. D'aquesta manera la vaig tenir enllestida en 10 minuts!

La recepta d'espagueti amb salsa de pebrots del piquillo també val molt la pena. La que fem a casa no és exactament la que us enllaço, però s'hi assembla molt (bàsicament només canvio el vi blanc per vinagre de Mòdena).

I no deixeu de provar els ous durs. Només heu de fer un sofregit de ceba i xampinyons, afegir-hi els rovells dels ous durs i una mica de beixamel. Farciu els ous amb aquesta mescla, cobriu amb més beixamel i gratineu al forn!

Ja em direu!

Menú setmanal: del 15 al 21 d'octubre de 2018
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Amanida amb alvocat i formatge fresc
---

Ous durs farcits de xampinyons i gratinats amb beixamel
Amanida verda
---

Cigrons amb espinacs, bacallà i gambes
Mongeta verda i patata
---
Tonyina a la planxa
Pica-pica
---

Arròs de peix
Humus
---

Salsitxes de porc amb samfaina
Verdures al vapor
---
Lluç a la romana
Fajitas de
pollastre
Minestra
---
Gallineta (escórpora) a la planxa
Vichyssoise
---
Hamburguesa de vedella
---

Pizza casolana de verdures i formatge

Amanida
---
Truita de patata

Gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada