Nosaltres la gaudirem amb una coca de recapte de verdures escalivades i botifarra i aquesta coca dolça...
La recepta és una de les que vam fer al taller de coques de Sant Joan a Cook & Basics SBD, impartit per Eat me Alice... de taronja confitada i xocolata!!!! Boníssima!!!
Però sense taronja confitada, perquè he voltat mig Sabadell i no hi ha hagut manera de trobar-ne... :(
...us he de dir que jo tampoc l'he trobat a faltar! jajajaja!
Bona revetlla a tothom!!!
PD: demà actualitzo el post per afegir-hi la recepta!!!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients (per dues coques grossetes):
Per la massa:
- 250 gr de farina normal
- 250 gr de farina de força
- 18 gr de llevat fresc
- 75 gr de mantega pomada
- 75 gr de sucre
- 2 ous petits/mitjans
- 3 gr de sal
- 115 gr d'aigua
- 1,5 gr d'aroma de taronger diluïts en 13 gr d'aigua
- 15 gr d'anís (licor)
- 8 gr d'anís (en gra)
- 1 gr de vainilla
- la pell d'una taronja ratllada
- Perles de xocolata
- Taronja confitada (jo no en tenia...)
- Pinyons (o ametlla palet, etc...)
- Sucre
- 1 ou batut
- Poseu tots els ingredients sòlids de la massa en un bol gran. Afegiu tots els ingredients líquids, menys una mica d'aigua (10-20 gr), que reservarem perquè la massa no sempre necessita tota l'aigua indicada als ingredients.
- Barregeu amb una espàtula i, quan els ingredients quedin integrats, amasseu a màquina uns 10-15 minuts.
- Dividiu la massa en dues porcions i doneu-los forma de bola. Deixeu-les reposar tapades uns 10 minuts.
- Estireu les boles de massa amb un corró sobre un paper de forn, per donar forma a les coques (que quedin amb un gruix d'1-1,5 cm). Poseu-les sobre la safata del forn.
- Pinteu les coques amb ou batut, espolseu-les amb sucre i decoreu-les amb la xocolata, els pinyons i la taronja confitada. Deixeu-les reposar tapades en un lloc calent una hora i mitja o dues.
- Feu-les coure al forn a 175ºC uns 20 minuts aproximadament (dependrà de la seva mida).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada