No m'havia adonat que feia tant temps que no publicava cap recepta...
Per fer-me perdonar, avui us deixo l'adaptació que he fet d'una recepta del Restaurant Les Cols, d'Olot. Quan veig veure aquest vídeo al programa Cuines de TV3, vaig quedar garrativada en veure que posaven a l'arròs calamars de llauna!
No vaig poder evitar provar-la... i ens va encantar! Fins al punt que no parem de repetir-la amb més o menys fidelitat a la recepta original. Aquest cap de setmana, per exemple, hi he substituït les carxofes per un grapat de camagrocs...
Aquí en teniu la recepta... Animeu-vos a provar-la, no és pot fer un arròs més senzill i més gustós!
Ingredients (4 persones):
- 400 g d'arròs
- 200 g de botifarra
- 1 llauna de calamarsons farcits
- 1 llauna de calamars en la seva tinta
- 1 ceba
- 2 pebrots verds (tipus italià)
- 150 g de camagrocs (prèviament saltats en una mica d'oli)
- Aigua, sal i oli d'oliva verge
Preparació:
- Sofregiu la botifarra trossejada en un bon raig d'oli.
- Quan estigui rossa, afegiu la ceba tallada petitona. Un cop comenci a ser transparent, afegiu el pebrot tallat petit. Deixeu que se sofregeixi tot plegat.
- Afegiu els camagrocs i les dues llaunes de calamars (trossejats), i doneu-los un parell de voltes.
- Afegiu l'arròs, sofregiu-lo una mica i afegiu l'aigua bullint. Corregiu el punt de sal i deixeu coure uns 18 minuts.
Bon profit!
PD: Gràcies per l'atrezzo Ale!! :)
-----
Wow... It's been quite a long time since I last posted a recipe...
To say sorry, let me show you the adaptation I've made of a recipe from the restaurant Les Cols, here in Catalonia. When I saw this rice recipe in a local cooking TV show, my jaw dropped open: canned squids???
I couldn't help but to try it... and we loved it! To the extent that we keep cooking it once and again with minor changes. This weekend, for example, I replaced the artichokes in the original recipe for a bunch of mushrooms...
Here's the recipe... Let me encourage you to try it, it couldn't be easier to make such a flavorful rice!
Ingredients (4 people):
- 400 g rice
- 200 g sausage
- 1 can of stuffed squid
- 1 can of squid in its own ink
- 1 onion
- 2 small green peppers
- 150 g mushrooms (previously sauteed in olive oil)
- Water, salt and olive oil
Preparation:
- Fry the sliced sausage with olive oil in a big pan.
- Cut the onion thinly, and add it to the pan. Wait for 5 minutes and add the pepper (thinly cut too). Let fry everything.
- Add the mushrooms and both cans of squid (sliced), and stir for a minute or two.
- Add the rice, let it fry a litlle bit and add boiling water. Season with salt and cook for about 18 minutes.
Bon appetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada