Que pensava jo que ja podríem començar a acomiadar els plats de cullera dels nostres menús...
I és que fa sol, sí. Però trobo que calor, calor no és que en faci massa (reconec que sóc més aviat fredolica).
Així que aquesta setmana insisteixo amb les llenties estofades i els cigrons amb espinacs, i si això, doncs la setmana vinent a veure si ja podem parlar d'alguna amanida tèbia de llegums...
Aquesta és la proposta de menú per aquesta setmana:
Menú setmanal: de l'1 al 7 d'abril de 2019
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Dissabte | Diumenge |
Amanida de tomàquet
---
Llenties estofades
|
Amanida verda --- Fideus a la cassola |
Amanida verda
--- Cigrons amb espinacs | Mongeta verda al vapor --- Secret a la planxa amb escalivada |
Coliflor gratinada
--- Salmó a la planxa | Amanida d'alvocat --- Turbot al forn | Pica-pica --- Txurrasco amb patata al caliu |
Sopa de brou --- Truita de samfaina | Orada al forn amb ceba i tomàquet i arròs blanc |
Crema de verdures
---- Ou a la planxa |
Guacamole
Cloïsses al vapor Seitó a l'andalusa |
Pizza casolana
|
--- | Torrades amb escalivada i ous remenats |
Gràcies per la visita!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada