diumenge, 3 d’abril de 2016

Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

En la primera entrada d'aquest any us deia que no sóc gaire de fer-me llistes de propòsits, però que aquest 2016 si que m'he plantejat seriosament millorar l'organització del nostre temps i espai.

Pel tema del temps, a més del planificador setmanal que us ensenyava llavors, també m'he estrenat en el mètode Bullet Journal. El vaig conèixer per casualitat gràcies al Facebook d'una amiga, i estic encantada amb els resultats que n'estic obtenint, sobretot en l'organització de les tasques de l'oficina. Si sou de llibretes i bolis de colors, no us perdeu la web del seu "creador" (en anglès) o la sèrie de posts al respecte que ha publicat darrerament Wasel wasel.

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

I pel que fa a l'organització de l'espai, avui us porto un dos per un: uns cistells que he fet amb restes de trapillo que tenia per casa, per tal de reduir la quantitat de material que acumulo, i per a què el meu fill mantingui les seves joguines més endreçades.

El trapillo d'aquests cistells feia més de dos anys que voltava per casa, després d'haver-ne utilitzat una part en aquests altres cistells per endreçar els bolquers, cremes, etc... del nen.

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

Són els primers cistells que faig amb la base quadrada, i aquí us en deixo el patró, per si us animeu a reproduir-los!

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

El meu següent objectiu és posar-me uns quants vídeos de la Marie Kondo, a veure si aconseguim desfer-nos de la roba i altres objectes infrautilitzats que acumulem a casa... Si el seu mètode funciona tan bé com diu tothom, igual hauré de llogar un contenidor!!! jajaja!

Vosaltres heu aplicat el seu mètode? Com us ha anat?

Gràcies per la visita!

-----

I've already told you that I'm not fond of long lists of resolutions. But this 2016 I'm absolutely into improving our "time and space" organization.

Relating to the former, I designed a weekly planner I shared with you here, and I've started to use the Bullet Journal method. And I'm so happy with the results it's providing, especially with my office agenda. If you want to know more about it, you'll find more information in it's creator web site, or in the video-tutorials from Wasel wasel (in Spanish).

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

And relating to the latter, here you have the crochet baskets I've made to keep my son's toys in order. I've made them with XXL yarn I already had at home, to reduce a bit my pretty big stash... So I've won on two fields!

It's the first time I made square based baskets, so let me share the pattern with you, just in case you want to try it!

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

My next goal is to spend a little while on Marie Kondo's website, to learn how to get rid of clothes and other almost-never-used objects spread around our home... If her method is as good as claimed, I may be needing to rent a Dumpster!!! LOL

Have you tried Marie Kondo's method? Did you like it?

Thanks for your visit!

 

 

1 comentari:

  1. oooooooh!!!!molt xules ara si que el guim tindra les joguines ben
    endreçades molts petonets.

    ResponElimina