diumenge, 11 de maig de 2014

Pa de poma / Apple bread

Fa un parell de setmanes van venir uns amics a berenar i, com que tenia a casa unes quantes pomes golden a la nevera, vaig pensar en fer quelcom una mica diferent del pa de plàtan al que recorro generalment.

Després d'una cerca ràpida per internet vaig decidir-me per la recepta que trobareu aquí. És molt senzilla i el pa va quedar molt bo, però vaig trobar que la quantitat de poma era una mica exagerada i que el pa va pujar poc. Així que aquesta setmana l'he tornat a provar canviant una mica les proporcions dels ingredients.

El resultat ens ha agradat moltíssim (de fet hi ha hagut discussió sobre si no és fins i tot millor que el pa de plàtan!!!), així que aquí en teniu les fotos i la recepta.

Not 2 late to craft: Pa de poma / Apple bread

Ingredients:

  • 4 pomes petites (o dues de grans)
  • 15 cl d'oli d'oliva
  • 150 g de sucre morè
  • 3 ous
  • 275 g de farina "bizcochona"
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • 1/2 culleradeta de barreja d'espècies (clau, gingebre, nou moscada i canyella)

Preparació:

  1. Barregeu l'oli, el sucre i els ous amb una cullera de fusta, fins que quedin ben integrats.
  2. Afegiu la farina i les espècies i mescleu bé.
  3. Peleu les pomes, ratlleu-les amb un rallador gruixut i afegiu-les a la massa.
  4. Aboqueu la massa en un motllo tipus plum-cake i poseu-lo al forn (de dalt i de baix) a 180ºC durant uns 50 minuts (fins que en punxar-lo amb un escuradents aquest surti net).

Espero que us animeu a provar-lo!!

Not 2 late to craft: Pa de poma / Apple bread

-----

A couple of weeks ago, some friends came to tea time and, as I had some apples in the fridge, I decided to make something a bit different from our usual banana bread.

After a quick search, I chose the apple bread recipe you'll find here. It's very simple and tasty, but I find there was too much apple in it. So I have repeated the bread once again, but changing the amount of several ingredients.

This time we've loved the bread resulting (actually as much or even more than the banana bread!!!).

Not 2 late to craft: Pa de poma / Apple bread

Ingredients:

  • 4 small apples (or 2 big ones)
  • 3/4 cup vegetable oil
  • 3/4 cup brown sugar
  • 3 eggs
  • 2 cups self raising flour
  • 1/2 tsp cinnamon
  • 1/2 tsp mixed spices (clove, ginger, nutmeg and cinnamon)

Instructions:

  1. Mix the oil, sugar and eggs and combine well.
  2. Add the self raising flour and the spices and mix well.
  3. Peel the apples, grate them coarsely and add to the batter.
  4. Pour the mixture into a loaf tin and bake in the oven at 180ºC (350F) for around 50 minutes or until a skewer inserted into the middle comes out clean.

Hope you like it!!

 

5 comentaris:

  1. Doy fe de lo bueno que estaba! Gracias Raquel!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al contrario!! Muchas gracias a tí por todo!!!!
      Me alegro que te gustara!

      Elimina
    2. Por cierto!! Ya he añadido el traductor... y del catalán al castellano funciona bastante bien! :P

      Elimina
  2. Boníssimmmmmm!!!!
    A casa ha agradat més aquset que el de plàtan.
    I el millor, els convidats han marxat amb l'enllaç al blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro que us hagi agradat!
      I gràcies per la propaganda!!!! jajajaja!

      Elimina