dimecres, 17 de juliol de 2013

Bufanda d'estiu de punt / Summer knitted scarf

Si... d'acord... amb la calor que està fent potser és una mica xocant el títol del post d'avui... però deixeu que m'expliqui!!

Fa un parell de mesos vam anar a passar el matí de diumenge al mercat setmanal de Centelles i, per a la meva sorpresa, hi vaig trobar una parada amb una provisió impressionant de llana, fils de ganxet... i un tipus de llana ampla i calada per fer mocadors o bufandes, que ja fa temps que tenia curiositat per provar!

Jo de fer mitja no en sé gairebé gens... amb prou feines muntar els punts, fer punt del dret i tancar la feina... però amb aquest tipus de llana n'hi ha de sobres i, a més, la feina s'avança súper depressa! Tot i això, els resultats són fantàstics!!

Total, que en un moment he acabat un mocador que m'anirà de fàbula, no pas per sortir al carrer aquests dies, sinó per lluitar contra "els rigors" de l'aire condicionat de l'oficina!

Espero que us agradi!

-----

Yes... I know... In the middle of our summer heat, the tittle of that post may seem shocking... but, please, let me explain!!

Two months ago we spend a Sunday's morning in the weekly market of a town named Centelles. To my surprise, I found an impressive variety of knitting and crocheting yarn, including a kind of ruffles yarn I immediatly fell in love with!

I know almost nothing about knitting... but you only need to know the knit stitch to work this kind of yarn (not even purl stitch!) and to bind off (which I learnt thanks to YouTube!). Nevertheless, the results are great!!

So... in less than an hour, I finished a scarf that'll work great, not to go out these days, but to fight the air conditioning in the office!

Hope you like it!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada